Fresh and Grilled Quality Chicken

Ons verhaal

Poelier Rijlaarsdam is reeds vanaf 1938 een begrip. Destijds werd het bedrijf door de grootvader van de huidige generatie opgericht. De jarenlange ervaring geeft het familiebedrijf onder de naam Benny’s Chicken een uitstekende plaats in de markt. Onze focus is persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - we weten zeker dat u weer terugkomt!

Onze producten

De producten van Benny's Chicken bestaan uit de Boerderijkip. De Boerderijkip is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven. Deze millieu bewuste keuze kip groeit op in een verwarmde stal, krijgt 100% plantaardig voer, kan vrij rondlopen en heeft onbeperkt toegang tot vers water. Onze verse producten zijn gecertificeerd inzake Millieu Bewuste Keuze Producten.

Trip Advisor

Inmiddels is Benny's Chicken wereldberoemd! De vele toeristen die een bezoek aan Amsterdam brengen zoeken ons bewust op! Vanuit de hele wereld bereiken ons dan ook vele positieve reacties. Op Trip Advisor worden wij dan ook regelmatig aanbevolen.

Waar staan wij?

Albert Cuyp Markt Amsterdam

Maandag t/m Zaterdag

Almere Poort

Steeds meer klanten weten ons op zaterdag op de Homerusmarkt in Almere Poort te vinden.

Almere Stad

Momenteel wordt een nieuwe verkoopwagen gebouwd voor op het Stadhuisplein in Almere Stad. We verwachten daar in juli 2020 te kunnen gaan staan.